Burme zlatare Živojinović - Beograd

 

Burme nisu samo estetski ili modni detalj. Burme predstavljaju simbol večne ljubavi i zajedničkog života, detalj koji ćete nositi celog života i trebalo bi da budu izađene od kvalitetnog materijala i da su vrhunske obrade. Naša zlatara Živojinović nije samo radionica koja će izraditi burme - mi ćemo Vas posavetovati, pomoći oko odabira kvalitetnog materijala, dati ideje, preporučiti modele koje će Vam najbolje pristajati.

 

Pored svih detalja koji trebaju da budu savršeni za TAJ dan svakako je i burma nešto što treba da bude savršeno - da savršeno pristaje, da bude elegantna, da ima visok kvalitet izrade i naravno pristupačnu cenu. Zlatara Živojinović sve Vaše ideje po pitanju dizajna i izrade burmi može da pretvori u stvarnost !

 

Svaku burmu ovde prikazanu, a to je samo deo našeg širokog asortimana modela, možete odmah probati jer imamo burme svih veličina.

 

 

Cene burmi

 

Cene burmi najviše zavise od čistoće i količine zlata koje se koristi u izradi kao i prisustvo dragog kamenja u modelu. Takođe, veština izrade, filigranska preciznost u obradi kao i kreativnost juvelira je nešto što predstavlja najvažniji deo kod izrade burmi.

 

 

Izrada burmi po vašoj želji

 

Vaša burma može biti posebna - po vašoj želji, ideji, dizajnu ! Mi smo tu da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost - da vaše ideje oblikujemo u model koji će biti poseban baš kao i TAJ dan. Ukoliko imate neka dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati ili doći u našu zlataru na Vračaru, a mi ćemo dati najbolje savete.